به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شیوع ویروس منحوس کرونا طی چند سال اخیر باعث شد تا برخی فعالیتهای زائد که تا پیش از آن الزاماً حضوری انجام میشد، غیرحضوری شود و کارایی و اثربخشی فعالیتها افزایش یابد. در مقابل برخی فعالیتها نیز از غیرحضوری شدن آسیب دیدند؛ فرآیند آموزش بهویژه در مقاطع سنی 2 تا 11 سال از جمله این بخشهاست. این در حالی است که کودکان مبتلا به اوتیسم نیز شیوههای آموزشی مختص به خود را نیاز دارند.
در همین خصوص شرکت خلاق آرا منظر رستاشهر با ایده محوری طراحی فضاهای سلامتمحور و مناسب برای کودکان مبتلا به اوتیسم در سال 1398 تأسیس و با پذیرش شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مرکز رشد تخصصی دانشگاه هنر اصفهان مستقر شد.
الناز خادم، مدیرعامل این شرکت، درباره اهمیت این موضوع اظهار کرد: آموزش یکی از نکات بسیار مهم در طول زندگی هر انسان است و باید به درستی انجام شود. آموزش نامناسب تبعات نامناسبی برای افراد به دنبال خواهد داشت. در همین راستا شرکت خلاق آرا منظر رستاشهر با تحقیقات متعدد به این نتیجه رسید که فرآیند آموزشی در بازه سنی 2 تا 11 سال و حتی آموزش به کودکان مبتلا به اوتیسم، با استفاده از روشهای بازیگونه بازدهی به مراتب بالاتری خواهد داشت. این مسئله به ویژه در دوران شیوع کرونا و غیرحضوری شدن آموزشها، اهمیت بالاتری پیدا کرد.
وی افزود: با توجه به شناسایی این نیاز مهم، محصولات پارچهای کمک آموزشی به همراه داستان و اشعار کودکانه خاص برای رده سنی 2 تا 11 سال طراحی و تولید شد. نکته مهم دیگر در فرآیند تولید این محصولات استفاده از زنان نیازمند سرپرست خانوار است که در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی شرکت به آن پرداخته شد.
مدیرعامل شرکت خلاق آرا منظر رستاشهر گفت: در حال حاضر توپ و کتاب پارچهای، عروسک دستی، عروسک پولیشی و مکعب پارچهای به همراه داستانها و اشعار مختلف طراحی و تولید شده است. استفاده کودکان از این محصولات علاوه بر اینکه باعث تقویت حافظه تصویری و افزایش تمرکز میشود، کودکان را در یادگیری مطالب و مفاهیم درسی مثل ریاضی و ادبیات فارسی یاری میکند. برای مثال با استفاده از مکعب 9 تکه پارچهای که نوعی پازل است، کودک مفاهیمی مثل حملونقل، آبوهوا و شغل را به دو زبان فارسی و انگلیسی یاد میگیرد.
خادم تأکید کرد: محصولات این شرکت با حضور متخصصان مختلف در حوزههایی چون داستاننویسی و ترانهسرایی طراحی و تولید شده و از این حیث بسیار کاربردی است.
از آنجا که حمایت از این نوع شرکتها و صنایع علاوه بر اینکه اقتصاد فرهنگی و برند اصفهان را بیش از پیش تقویت کرده و مشاغل جدیدی را برای جوانان و حتی نوجوانان به ویژه در قشر متخصص فراهم میکند، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با تأسیس پارک تخصصی فناوریهای فرهنگی، نرم و صنایع خلاق در نظر دارد در حوزههای گوناگون ایدهها و شرکتهای نوآور و خلاق را جذب و با حمایت از آنها در سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین»، نسبت به غنی شدن این فعالیتها گام بردارد.
لذا از آنجا که فرصت خوبی برای فعالان فرهنگی فراهم شده، از همه دانشجویان، صاحبان ایده و شرکتهای فعال که ایدههایی مبتنی بر فناوری، نوآوری و خلاقیت با ارزش تجاریسازی در اختیار دارند، دعوت میکنیم تا 30 آذرماه سال جاری، نسبت به ثبتنام و ارسال مدارک جهت پذیرش در پارک تخصصی فناوریهای فرهنگی، نرم و صنایع خلاق شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اقدام و از حمایتهای موجود استفاده کنند.
متقاضیان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۳۸۶۵۳۵۵-۰۳۱ تماس حاصل کرده یا به نشانی اینترنتی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، WWW.ISTT.IR ، مراجعه کنند.
تعداد بازدید : ۳۰۸ تاریخ: 1401/08/22
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
تسهیل سرمایهگذاری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در مرکز فناوری کشور دنبال میشود
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و همراهی رئیس شهرک، از نمایشگاه ت…ششمین همایش ملی فیلتراسیون برای بررسی راهکارهای نوین در صنایع پتروشیمی
ششمین همایش ملی فیلتراسیون فردا و پس فردا، دوم و سوم اردیبهشت ماه، با محوریت «فیلتراسیون در صنایع پ…سرمایهگذاری برای تقویت تولید دانشبنیان؛ مهمترین راهبرد شهرک در سال جاری است
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به برگزاری اولین جلسه شورای مدیران گفت: تقویت اقتصاد دانش…